Personal work-out

Tijdens de intake stel je samen met je personal trainer haalbare doelen op. Iedere 3 weken checken we of de doelen gehaald worden. We plannen de work-outs tenminste 3 weken vooruit. Tijdens onze 1 op 1 work-out van 50min combineren we techniek, kracht, conditie en flexibiliteit. Het is mogelijk om je work-out te combineren met kickboksen.

Meer weten? Neem contact op!

Assertiviteits training

Personal Coaching ‘Grenzen verkennen en stellen’. Zoek samen met je Personal Coach uit wat je grenzen zijn en hoe je die op natuurlijke wijze kunt stellen. In diverse verbale en fysieke oefeningen leer je jezelf hierin kennen en verkennen we samen wat je mogelijkheden zijn om toe te passen in je dagelijks leven..

Meer weten? Neem contact op!

Small group work-out

Tijdens onze 1 op max 5 personen kickboks work-outs werken we gezamenlijk aan je techniek, conditie en kracht. Small Group is voordeliger dan personal training, maar door de kleine groepjes heb je toch goede begeleiding. Samen 50 min trainen staat garant voor lol, uitdaging, elkaar motiveren, resultaat en energie..
Meer weten? Neem contact op!

Team fit & bedrijfsuitje

Over dit uitje met je team wordt nog veel nagesproken. Je ervaart samen met je teamleden een pittige kickboks work-out. Welke techniek gaat er schuil achter een rechter directe en hoe kun je nu echt hard trappen en hoe verdedig je jezelf?
Én hoe het is om in een echte boksring met elkaar te “sparren”. Allemaal vragen waar jullie na een workout van max 2,5u antwoord op kunnen geven.

Het is ook mogelijk om als team structureel te trainen bij ons.

Meer weten? Neem contact op!

Team building work-out

Het team wil zicht krijgen op het huidig functioneren. Hoe gaan we met elkaar om, wat zijn sterke kant binnen onze samenwerking en waar liggen uitdagingen. Ideale vragen om zicht op te krijgen tijdens een kickboks work-out.
De specifieke hulpvraag en de bijbehorende aanpak worden tijdens een uitgebreid afstemmingsgesprek duidelijk vastgelegd. Het team kiest kickboksen als hét middel om op een plezierige en sportieve manier inzichten te krijgen. Het team realiseert zich dat de onderlinge communicatie en samenwerking direct zichtbaar wordt tijdens de training. Leren van en met elkaar blijft te alle tijde het uitgangspunt.

Meer weten? Neem contact op!

Kickboksen voor de jeugd

In een small group van maximaal 5 kinderen in de leeftijd tot 13 jaar krijgt uw kind de juiste pedagogische/ didactische en technische aandacht en begeleiding.
In samenwerking met de andere kinderen maakt uw kind een zichtbare fysieke- én mentale groei door. 1 op 1 training is voor kids uiteraard ook mogelijk.

Meer weten? Neem contact op!